Михайло Федоров показав український комплекс РЕБ, який був розроблений Brave1

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров продемонстрував у своєму Telegram-каналі роботу нової системи захисту бронетехніки від російських БпЛА.

Реклама

Piranha AVD 360 — це унікальний комплекс РЕБ для посилення Сил оборони. Технологія допомагає більш ефективно захищати бронетехніку та особовий склад від дронів ворога.

Унікальна розробка створює навколо себе захисний купол до 600 метрів. Під дією системи РЕБ коптер чи дрон-камікадзе не може отримувати команди та передавати дані. Як результат — ворожа «пташка» або зависає в повітрі й здійснює аварійну посадку, або безконтрольно падає.

Крім того, система Piranha AVD 360 здатна пригнічувати роботу систем супутникової навігації, включаючи російську ГЛОНАСС. Це допомагає перешкоджати точному наведенню ворожих апаратів на місця розташування наших військових об’єктів.

На сьогодні РЕБ-комплекс успішно пройшов випробування в реальних умовах і готовий до масового виробництва. Ця інноваційна розробка обіцяє підняти рівень захисту військових об’єктів та персоналу на новий рівень завдяки своїй високотехнологічній природі та унікальним можливостям.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ