X запускає рівні підписки Premium+ та Basic

X запускає рівні підписки Premium+ та Basic
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

X, раніше відомий як Twitter, оголосив про запуск двох нових рівнів підписки на свій сервіс. Вони приєдналися до вже доступної підписки Premium вартістю $8 на місяць, яка тепер стає середнім варіантом.

Найдешевша підписка X тепер називається Basic, за $3 на місяць. Це дає вам можливість редагувати дописи, створювати довші дописи (і довші відео), скасовувати дописи, а також дає доступ до Reader для читання довших дописів без відволікання, фонове відтворення відео, можливість завантажувати відео, і ви отримуєте невеликий приріст відповідей.

Крім того, ви можете використовувати двофакторну автентифікацію за допомогою SMS, а ваші DM шифруються. Що стосується налаштувань, ви можете змінювати іконки додатків, у вас є папки закладок, можливість налаштувати навігацію і тему, ви можете виділити свої найкращі пости в спеціальній вкладці у вашому профілі, а також приховати свої вподобання і підписки. Цікаво, що Basic не дає вам ні галочок, ні підтвердження особи.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Преміум все ще буде доступний за $8 на місяць, і на додаток до всього, що пропонує Basic, ви також отримаєте половину оголошень у розділах “Для вас” і “Підписники”, більший приріст відповідей, галочку (і можливість приховати її, якщо бажаєте) і підтвердження особи, а також доступ до Creator Hub, який дозволяє вам отримувати гроші за публікації і отримувати гроші від ваших підписників, які підписалися на вас. Ви також можете отримати доступ до аналітики, а також до X Pro і Media Studio.

Нарешті, новий рівень Преміум+ за $16 на місяць включає в себе все, що є в Преміум, але з нульовою рекламою в розділах “Для вас” і “Підписники”, а також з найбільшим збільшенням кількості відповідей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.