BlackBerry розділить бізнес-юніти: IoT та кібербезпека

BlackBerry розділить бізнес-юніти IoT та кібербезпека
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В погоні за прозорістю та ефективністю, BlackBerry планує розділити свої бізнес-юніти.

Канадська технологічна компанія BlackBerry оголосила про намір розділити свої бізнес-юніти інтернету речей (IoT) і кібербезпеки, та націлитися на первинне публічне розміщення дочірніх компаній для бізнесу IoT у наступному фінансовому році.

BlackBerry приєднується до числа компаній, які останні роки розділяють свої одиниці, обираючи більш легку корпоративну структуру для кращої оцінки їхніх окремих бізнесів інвесторами.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Раніше цього тижня пакувальний харчовий гігант, колишній Kellogg Co, завершив спін-офф. Гігант охорони здоров’я Johnson & Johnson та індустріальний конгломерат General Electric також відділили деякі зі своїх одиниць.

“Бізнеси IoT і кібербезпеки… роблять акцент на великих і зростаючих ринкових можливостях. Ця нова запропонована структура має збільшити їхню операційну гнучкість та здатність концентруватися на наданні виняткових рішень”, – заявив генеральний директор BlackBerry Джон Чен.

Акції BlackBerry, зареєстрованої в США, після закриття біржі зросли на понад 4%. Ціни на акції знизилися на понад 18% з того часу, як у серпні Reuters повідомило, що фонд приватного еквіті Veritas Capital запропонував купити компанію.

Минулого тижня компанія опублікувала результати другого кварталу і повідомила про загальний дохід у розмірі 132 мільйони доларів, що менше, ніж 168 мільйонів доларів роком раніше.

Дохід від IoT склав 49 мільйонів доларів, від кібербезпеки – 79 мільйонів доларів.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.