Share

Google тестує нову функцію для YouTube – ігровий сервіс YouTube Playables. Поки що ця опція доступна тільки деяким передплатникам YouTube Premium – триває тестування. Користувачеві пропонують пограти в невеликі ігри прямо на сторінці відеохостингу або в мобільному додатку. Таким чином, компанія планує утримувати відвідувача ще довше на своєму проекті.

Можливо, це пов’язано з розвитком нової соціальної мережі X (колишній Twitter), оскільки частина користувачів Youtube, звісно ж, приділятиме увагу новому проекту. Поки що жодних подробиць функції немає – чи залишиться вона надалі незрозуміло. Немає навіть скріншотів – тест доступний дуже вузькому колу користувачів на сторінці експериментального розділу відеохостингу.

А особисто мені здається, що зовсім якесь недалекоглядне рішення. Youtube зі своєю багатомільярдною аудиторією міг би перетворитися реально на соціальну мережу для тих, хто генерує контент – можна було б прикрутити в зручному інтерфейсі всі формати, і люди б нікуди не йшли. А ігри… Ну якось сумнівно, кого зараз можна здивувати простенькими іграми в браузері? Найімовірніше, цей проєкт піде в минуле, як свого часу широко розпіарений Google Stadia для хмарних ігор.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: Youtube
  • Останні записи

    Виявлено перший троян для iPhone: ступінь його ризику досі невідома

    Торік, у жовтні 2023 року, на Android з’явився новий троян “Golddigger”, який використовує служби доступності.…

    16.05.2024

    Bitcoin під загрозою глобального контролю з боку регулюючих органів

    Метт Коралло, один із провідних розробників Bitcoin, попереджає про майбутнє глобальне регулювання провідної блокчейн-мережі. На…

    16.05.2024

    Нові iPad Pro постачаються з кабелем USB-C відповідного кольору

    Сьогодні день запуску M4 iPad Pro, тож користувачі починають розбирати новий iPad і відчувати його…

    15.05.2024

    Компанія Vodafone запускає власну версію штучного інтелекту: що зміниться для абонентів

    Один з найбільших мобільних операторів України поділився цікавою інформацією. Виявляється, що компанія протягом тривалого періоду…

    15.05.2024

    Apple анонсувала нові опції в iOS 18

    Apple почала тизерити нові функції, які стануть доступними на смартфонах після виходу iOS 18. Поки…

    15.05.2024

    У iOS 18 можна буде запускати програми голосом, причому без участі Siri

    Однією з найцікавіших функцій iOS 18, яку Apple анонсувала сьогодні, стане можливість запуску додатків або…

    15.05.2024