Apple розглядатиме перехід iPhone 15 на USB-C як виграш для споживачів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За словами одного з джерел, Apple, представляючи iPhone 15-го покоління з USB-C, на старті продажів буде підносити це як виграш для споживачів, а не як вимушений захід.

Перехід Apple з Lightning на USB-C стане важливою подією в історії iPhone, і численні витоки свідчать про те, що заміна компонентів, найімовірніше, дійсно відбудеться. Однак залишається відкритим питання про те, як Apple оформлятиме перехід від власної конструкції роз’єму до більш поширеного варіанту.

У недільній розсилці Марка Гурмана з Bloomberg висловлюється думка, що анонс USB-C в iPhone 15 буде сприйнятий Apple як позитивне рішення для споживачів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Серед причин зміни Apple називає використання єдиного кабелю для зарядки iPhone, Mac і iPad, причому за певних обставин iPhone може заряджатися навіть швидше. Як перевагу також розглядають сумісність із зарядними пристроями, що використовуються в обладнанні, яке не належить компанії Apple, а також збільшення швидкості передачі даних.

За словами Гурмана, Apple піде на це, оскільки завжди говорить про зміни з позиції сили.

Незважаючи на те, що Apple розповідатиме про переваги змін, вона майже напевно уникне обговорення європейських норм, що стосуються єдиного зарядного пристрою, що є однією з основних реальних причин оновлення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.