Із додатку Monobank прибрали одну із функцій

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Через популярний онлайн-банкінг Monobank можна сплачувати комунальні послуги. Однак форма більше не містить поля для вводу показників лічильника. Один з користувачів написав скаргу.

Реклама

Скаргу опублікували на сайті Мінфіну у розділі відгуків.

 

Реклама

Відсутність важливої функції

Користувач з ніком werture написав, що в багатьох мобільних додатках інших банків можна ввести показники споживання газу. Раніше ця функція була в Monobank, однак її видалили. Користувач зазначає, що тепер немає змоги подивитися у квитанції, за що саме пройшла оплата, адже з додатку також забрали призначення платежу.

У службі підтримки відповіли, що компанія-постачальник не потребує отримання цієї інформації через онлайн-банкінг Monobank. Там наголосили, що для успішного проведення транзакції функція не обов’язкова.

“Сам Нафтогаз не займається показниками, ними займаються компанії з розподілу газу, саме тому по ній є можливість вказати показники лічильника”, — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у Комітеті з питань енергетики та житлово-комунальних послуг Верховної Ради України (ВРУ) оцінили ефект від підвищення тарифів на електричну енергію на ліквідність енергетичного ринку. Ціни зросли на початку червня 2023 року.

 

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ