В Україні створили унікальний бойовий дрон (відео)

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Українець Євген Гнаток винайшов унікальний дрон для військовий. Безпілотний апарат під назвою «Сірко» може вести розвідку та підривати ворожу техніку.

Хлопець вже встиг повоювати на Сході і вирішив створити наземний і недорогий дрон. Він понад 20 разів намагався зібрати ідеальний прототип. Проводив прямі ефіри в соцмережах і таким чином збирав гроші на деталі.

«Перші його функції – це підвіз боєприпасів, розвідка. І основна функція – це камікадзе. Під’їжджає до танка або до скупчення вояків чи падає в окоп, зривається. Для мене результат – це підбита техніка», – каже винахідник.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Наразі Євген шукає добродіїв та партнерів, які допоможуть із комплектуванням дронів. Потрібні ще двигуни, драйвери, супутня електроніка, відезв’язок та пульти керування.

Нагадаємо, у Львові виготовили безшумний електротрицикл для українських захисників.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.