Новини України та Світу

Названо 4 девайси, які Apple може представити на WWDC 2023 у червні

Share
Час читання: 2 хв.

Зовсім недавно компанія Apple анонсувала свою літню конференцію WWDC 2023. Оскільки це захід для розробників ПЗ, зазвичай на ньому демонструють нові версії операційних систем – цього року ми побачимо iOS 17, iPadOS 17, macOS 14 і так далі.

Однак іноді компанія порушує цю традицію і показує на WWDC якийсь новий девайс. Інсайдери вважають, що в понеділок, 5 червня 2023 року станеться саме це і ми можемо побачити будь-яку з перерахованих нижче новинок. А може бути навіть всі чотири відразу.

  • MacBook Air 15”. Про великий “Ейр” чутки ходять уже давно, і такий крок видається логічним: зараз Apple не пропонує жодного великого ноутбука, окрім професійного, дорогого і важкого MacBook Pro 16. Поява 15-дюймового Air напрошується сама собою, і з великою ймовірністю він буде представлений у 2023. Подробиць про нього вже більш ніж достатньо: ультрабук випустять у дизайні MacBook Air 2022, він отримає чип Silicon M3, моноброву на дисплеї та ємний акумулятор.
  • Mac Pro. Компанія Apple, як і обіцяла, перевела всі свої комп’ютери Mac на чіпи Silicon – усі, крім одного. Найпотужніший, найпрофесійніший Mac Pro все ще продається з чіпами Intel, і фанати дуже чекають від Apple нового уберфлагманського монстра в компактному корпусі. Імовірно, він отримає чип M2 Ultra.
  • Mac Studio. Перший комп’ютер під такою назвою вийшов у березні 2022 року і вдає із себе щось середнє між Mac mini і Mac Pro. Це чудова машина, але чип M1 Ultra вже застарів і його пора оновити. У червні Apple може випустити Mac Studio з оновленим чипом M2 Ultra, залишивши без зміни все інше.
  • AR/VR-гарнітура. Девайс ще не вийшов, але вже став, мабуть, найскандальнішим у сучасній історії Apple. Чутки про нього циркулюють у медіапросторі вже кілька років, рендери і фото щосили гуляють мережею. Нещодавно стало відомо, що гарнітура навіть стала яблуком розбрату між Тімом Куком і його командою. Є шанс, що СЕО наполяже на своєму і Apple викотить новинку на WWDC 2023.

     

Чекаєте на який-небудь пристрій із перерахованих? Або хочете побачити щось інше? Поділіться в коментарях.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Apple
  • Останні записи

    Розумне кільце від Apple може бути представлене вже 2026 року

    На думку аналітиків CCS Insight, Apple вже в 2026 році може випустити розумне кільце, яке…

    08.10.2024

    Названо перші смартфони Huawei, які сумісні з HarmonyOS NEXT

    Huawei оголосила про початок публічного бета-тестування фірмової операційної системи HarmonyOS NEXT. Водночас компанія опублікувала офіційний…

    08.10.2024

    У WhatsApp впровадили функцію створення посилань на дзвінки з інтерфейсу чату

    У популярному месенджері WhatsApp з'явиться нова функція. Про це повідомляє  портал WABetaInfo. Що ще відомо…

    08.10.2024

    iPhone 17 Pro, ймовірно, буде доступний у трьох нових яскравих кольорах

    Apple може повернутися до яскравішої палітри кольорів у новому iPhone 17 Pro, після того як…

    08.10.2024

    Чутки: смартфони серії Samsung Galaxy S25 отримають чіпи MediaTek

    По мережі ходить багато суперечливих чуток про те, яким же таки чіпами будуть оснащені майбутні…

    08.10.2024

    Що таке рівень захисту ІР. Як дізнатися, наскільки ваш гаджет захищений від пилу та бруду

    Сучасні гаджети часто мають маркування IP, яке вказує на певний клас пиловологозахисту. Однак це не…

    08.10.2024