Названо 4 девайси, які Apple може представити на WWDC 2023 у червні

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Зовсім недавно компанія Apple анонсувала свою літню конференцію WWDC 2023. Оскільки це захід для розробників ПЗ, зазвичай на ньому демонструють нові версії операційних систем – цього року ми побачимо iOS 17, iPadOS 17, macOS 14 і так далі.

Реклама

Однак іноді компанія порушує цю традицію і показує на WWDC якийсь новий девайс. Інсайдери вважають, що в понеділок, 5 червня 2023 року станеться саме це і ми можемо побачити будь-яку з перерахованих нижче новинок. А може бути навіть всі чотири відразу.

  • MacBook Air 15”. Про великий “Ейр” чутки ходять уже давно, і такий крок видається логічним: зараз Apple не пропонує жодного великого ноутбука, окрім професійного, дорогого і важкого MacBook Pro 16. Поява 15-дюймового Air напрошується сама собою, і з великою ймовірністю він буде представлений у 2023. Подробиць про нього вже більш ніж достатньо: ультрабук випустять у дизайні MacBook Air 2022, він отримає чип Silicon M3, моноброву на дисплеї та ємний акумулятор.
  • Mac Pro. Компанія Apple, як і обіцяла, перевела всі свої комп’ютери Mac на чіпи Silicon – усі, крім одного. Найпотужніший, найпрофесійніший Mac Pro все ще продається з чіпами Intel, і фанати дуже чекають від Apple нового уберфлагманського монстра в компактному корпусі. Імовірно, він отримає чип M2 Ultra.
  • Mac Studio. Перший комп’ютер під такою назвою вийшов у березні 2022 року і вдає із себе щось середнє між Mac mini і Mac Pro. Це чудова машина, але чип M1 Ultra вже застарів і його пора оновити. У червні Apple може випустити Mac Studio з оновленим чипом M2 Ultra, залишивши без зміни все інше.
  • AR/VR-гарнітура. Девайс ще не вийшов, але вже став, мабуть, найскандальнішим у сучасній історії Apple. Чутки про нього циркулюють у медіапросторі вже кілька років, рендери і фото щосили гуляють мережею. Нещодавно стало відомо, що гарнітура навіть стала яблуком розбрату між Тімом Куком і його командою. Є шанс, що СЕО наполяже на своєму і Apple викотить новинку на WWDC 2023.

     

Чекаєте на який-небудь пристрій із перерахованих? Або хочете побачити щось інше? Поділіться в коментарях.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ