Lenovo LOQ – це новий бренд для тих, хто не хоче витрачати цілий статок на апаратне забезпечення

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Lenovo LOQ, що вимовляється як “lock”, – це новий підхід бренду до ігрових ПК та ноутбуків. Він полягає в тому, щоб не витрачати цілий статок на ігрове обладнання, але при цьому мати доступ до найновіших розробок. Ми бачимо явне натхнення від бренду Lenovo Legion в апаратному забезпеченні, і LOQ покликаний доповнити портфоліо обладнання компанії, яка все більше інвестує в ігрову індустрію.

Lenovo LOQ – нові ноутбуки з процесорами AMD та Intel

Lenovo LOQ – це серія ноутбуків, в якій ми знайдемо процесори як від Intel, так і від AMD. Будуть випущені ноутбуки Lenovo LOQ 16IRH8 і Lenovo LOQ 15IRH8 (Intel) та Lenovo LOQ 16APH8 і Lenovo LOQ 15APH8 (AMD). Один лише зовнішній вигляд пристроїв свідчить про те, що натхненням для них послужив культовий Legion, і водночас про прагнення надати апаратному забезпеченню індивідуального стилю. Тому порти розміщені на задній панелі, а в логотипі ви помітите, що буква O виглядає точно так само, як і в Legion. Ключовим моментом тут має бути підхід до ціни, оскільки апаратне забезпечення має бути набагато дешевшим, ніж інші ігрові ноутбуки, які панують на ринку. Чи означає це, що ми повинні очікувати гіршої якості або компонентів. Звичайно, ні, оскільки Lenovo хотіла

Новий бренд Lenovo LOQ відображає наше прагнення до досконалості в ігрових і комп’ютерних продуктах, які призначені не тільки для провідних гравців ігрової спільноти, але й для тих, хто робить свої перші кроки в іграх. Lenovo LOQ руйнує бар’єри входу для геймерів, дозволяючи їм розпочати спільні та веселі ігрові пригоди.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Цзюнь Оуян (Jun Ouyang), віце-президент і генеральний директор, споживчий бізнес-сегмент, група інтелектуальних пристроїв Lenovo

Що пропонують ноутбуки Lenovo LOQ?

Апаратне забезпечення буде доступне з діагоналлю екрану 15 (яскравість до 350 ніт, співвідношення сторін 16:9, роздільна здатність WQHD, частота оновлення до 165 Гц, VRR1) та 16 дюймів (яскравість до 350 ніт, співвідношення сторін 16:9, роздільна здатність WQHD, частота оновлення до 165 Гц, VRR1), потужними процесорами (до 13-го покоління Intel Core або AMD Ryzen 7000 серії) та, звісно, графікою (NVIDIA GeForce RTX 4060). Ноутбуки також матимуть перемикач MUX, який завдяки NVIDIA Advanced Optimus зможе обходити вбудований графічний процесор. Завдяки цьому ми можемо очікувати кращої оптимізації, тобто меншої затримки та вищої частоти кадрів. MUX також можна використовувати для оптимізації часу безвідмовної роботи та використання інтегрованої карти, коли вона не використовується в іграх. Звісно, подбали і про хороше охолодження (до чотирьох теплових трубок, два 85-мм вентилятори на 12 В, великі входи та виходи повітря), а технологія NVIDIA G-SYNC також присутня на борту.

Lenovo LOQ буде доступний з 16 ГБ оперативної пам’яті (5600 МГц DDR5), але підтримує до 32 ГБ оперативної пам’яті і до 1 ТБ PCIe SSD. На борту можуть бути акумулятори ємністю 80 Вт-год (16-дюймова версія), що, як очікується, забезпечить до 7 годин автономної роботи. 15-дюймові ноутбуки зможуть працювати до 6 годин (60 Вт-год), і всі вони оснащені портом USB-C, який підтримує зарядку потужністю 140 Вт. Тут ми маємо повнорозмірну цифрову клавіатуру (хід 1,5 мм) разом з опціональним 4-зонним RGB-підсвічуванням.

Також на ринок виходить настільний ПК Lenovo LOQ Tower 17IRB8, який вже здалеку показує, що він призначений для ігор. Всередині ви знайдете процесор Intel Core i7-13700 13-го покоління та відеокарту NVIDIA RTX 40XX. Оперативну пам’ять можна розширити до 32 ГБ, а накопичувач – до 2 ТБ. На борту буде встановлена Windows 11, а нові геймери зможуть скористатися перевагами Xbox Game Pass Ultimate на 3 місяці безкоштовно.

Ціна та доступність Lenovo LOQ

Нові пристрої незабаром дебютують на ринку, і зараз ми дізналися їхні закордонні ціни.

Вони виглядають наступним чином.

  • Очікується, що Lenovo LOQ 16IRH8 з процесором Intel Core коштуватиме від $1149,99 і з’явиться на ринку в травні 2023 року.
  • Lenovo LOQ 16APH8 з процесором AMD Ryzen буде коштувати від $1149,99 і з’явиться на ринку в червні 2023 року.
  • Lenovo LOQ 15IRH8 з процесором Intel Core, як очікується, коштуватиме від $899,99 і з’явиться на ринку у квітні 2023 року.
  • Lenovo LOQ 15APH8 з процесором AMD Ryzen, як очікується, коштуватиме від $899,99 і з’явиться на ринку в травні 2023 року.
  • Lenovo LOQ Tower 17IRB8 з процесором Intel Core, як очікується, коштуватиме від $979,99 і з’явиться на ринку в квітні 2023 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.