Культова гра Angry Birds зникне з Play Маркета

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Rovio повідомила сумну новину: з Play Маркета буде видалено гру Angry Birds Classic. В App Store вона залишиться, але буде перейменована так, щоб її було найважче знайти.

Rovio вказує причину видалення – ця гра негативно впливає на популярність нових проектів. Гра зникне з 23 лютого, але вона залишиться на пристрої користувачів, які встигли встановити її. В App Store гру перейменують на Red’s First Flight, а трохи пізніше буде визначено її подальшу долю на цій платформі.

Завантажити їх на Android-пристрої можна зі сторонніх маркетів або з піратських ресурсів, а власники iPhone та iPad позбавлені такої можливості.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Angry Birds Classic була випущена в 2009 році і спочатку називалася просто Angry Birds. Вона продавалася за 99 центів і стала першою на мобільних пристроях, яка принесла своїм творцям мільйон доларів США. Пізніше Rovio змінила стратегію і почала розповсюджувати свої ігри по фріміум-моделі, тобто скачати та грати в них можна безкоштовно, а за додаткові можливості (наприклад, відновлення ліміту життів) потрібно платити.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.