Lifecell різко підняв ціни: клієнти обурені

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Оператор мобільного зв’язку Lifecell оголосив своїм абонентам про підвищення тарифів на послуги у лютому. Клієнти компанії масово та вельми агресивно відреагували на таке несподіване різке підвищення вартості послуг стільникового оператора.

З 22.02 вартість Вашого тарифу зміниться

Днями оператор почав інформувати своїх клієнтів про варіацію вартості послуг, внаслідок чого Lifecell зіткнулися з великою кількістю критики.

Багато абонентів насамперед обурені, що чергове підвищення тарифів відбувається на тлі поганої роботи зв’язку та Інтернету, спричинених перебоями постачання електроенергії. Переважна більшість коментарів виглядає так:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

«Здрастуйте скажіть, за що платить вам 325 грн, якщо було 275 і немає відповідного надання послуг».

— Сором!
– Нам довелося…

Операторам провайдера не довелося довго виправдовуватися, проте відповідь прийняли дуже не багато.

«Вимушена зміна вартості тарифів викликана низкою чинників, пов’язаних із збройною агресією, а також низкою економічних факторів, зокрема, постійний ремонт та закупівля для нього обладнання після обстрілів, створення резерву батарей та генераторів на вузлові технологічні майданчики за актуальним курсом валют», — відповів оператор.

Також у Lifecell зазначили, що тенденція у зміні вартості тарифів зараз спостерігається у багатьох інших телекомунікаційних компаніях, а не лише у lifecell.

«Для цього справді є вагомі економічні причини. При цьому оператор зацікавлений, щоб тарифи залишалися конкурентоспроможними на ринку та були вигідними для наших абонентів», — додали у «Лайфселл».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.