В “Дії“ з’явилася нова дуже корисна послуга

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Анонсувалось, що у державному порталі «Дія» вже незабаром з’являться декілька корисних послуг. Тільки уявіть: всього за декілька хвилин ви зможете замінити водійське посвідчення та отримати довідку про несудимість. Раніше заміна водійського посвідчення була доступна в порталі, проте зараз вона повернулась до додатку.

Замінити посвідчення водія ви зможете в тому випадку, коли ви втратили попередні документи або змінили своє прізвище, тощо. Щоб отримати новий документ замість старого більше не доведеться вистоювати черги у Сервісних центрах МВС та проходити низку бюрократичних процедур. Адже в «Дія» отримати нові права можна лише у кілька кліків.

А можливість отримання довідки про несудимість в «Дії» з’явилась вперше. Насправдця довідка є випискою з державного реєстру, до якого має доступ додаток «Дія». Тож варто лише створити заявку і виписка з’явиться в переліку електронних документів користувача. Поки послуга знаходиться на стадії бета-тестування. Якщо ви хочете стати учасником тестування необхідно мати паспорт, довідку платника податків та посвідчення водія, що підлягає обміну або відновленню.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Та як тільки завершиться пробний період вони стануть доступними всім без винятку користувачам додатку «Дія».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.