Новини України та Світу

Київстар підняв ціни з 1 грудня. Хто платитиме на 50 грн більше, а хто і на 75 грн

Share

З 1 грудня мобільний оператор «Київстар» підняв ціни на тарифи для абонентів передплаченої та контрактної форми обслуговування, про це повідомляють клієнти оператора, які отримали SMS-повідомлення наступного змісту.

За рахунок пересічних людей?

Клієнти Київстару по-своєму відреагували на підвищення у соціальних мережах.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
  • «Чому всі піднімають ціни, і розповідають, як їм важко. А де мені брати гроші на всі ці підвищення? Банкам – тяжко, мобільним операторам – тяжко, всі вони хочуть вижити за рахунок простих людей. А в нас прибутки не зростають, зарплата не збільшується, пенсію не підвищують. Знову залізли до кишені звичайних громадян».
  • «З приводу СМС про підвищення цін на тарифи мобільного зв’язку, зв’язок став набагато гіршим, ніж був раніше, а тарифи підняли. Комусь на 50 грн, а комусь і на 75 грн. У Київстарі думають, що бойові дії вже закінчилися?»

«Київстар» пояснив підвищення

«Компанія інвестувала понад 3 500 000 000 грн у телеком-інфраструктуру, збудувавши понад 430 нових базових станцій по всій Україні. Щоб продовжити оновлення у 2023 році, ми оновлюємо умови щодо абонентів підписки та контракту», — пояснили підвищення тарифів у компанії.

Подорожчання оператор частково компенсує збільшенням обсягу послуг у цих тарифах: у середньому вдвічі більше мобільного інтернету або хвилин для дзвінків до інших мереж.

Нові ціни на тарифи оператор почав надсилати у SMS-повідомленнях.

Ось як зміниться тарифи:

  • Тарифи абонентів передплати зміняться з 7 грудня: тарифні плани “Безлім Соцмережі”, “Спілкування без кордонів”, “Київстар Комфорт 2018” та інші. Абоненти отримають додаткові послуги: 100 хв для дзвінків до інших мереж та/або 5 Гб мобільного інтернету. У середньому абоненти отримають удвічі більше хвилин або гігабайт у тарифних планах.
  • Контрактні абоненти, які мають підключену послугу SIM для пристроїв, зможуть користуватися нею за 1 грн/день, до цього акційна ціна становила 0,00 грн.
  • «Київстар» почав розсилати абонентам SMS та інформувати про зміни. Так, плата за один із контрактних тарифів складе 275 грн/місяць. Плата за тариф «Безлім» зросте від 175 грн. до 250 грн. на місяць, а за тариф «Київстар 4G» — зі 150 грн. до 250 грн. на місяць.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Нові моделі iPad Air та iPad Pro втратили фізичний слот для SIM-карти

    Сьогодні на заході Let Loose компанія Apple анонсувала нові моделі iPad Pro та iPad Air.…

    07.05.2024

    Такого ніхто не очікував: ПриватБанк прийняв важливе рішення щодо кредитних лімітів клієнтів

    Фінансова установа «ПриватБанк» розкрила своїм клієнтам процес розрахунку кредитного ліміту по банківській карті. Багато українців…

    07.05.2024

    Apple випустила чохол-клавіатуру Magic Keyboard для iPad Pro (2024)

    Для iPad Pro (2024) на чіпі M4 вийшло два нових аксесуари: Apple Pencil Pro з…

    07.05.2024

    Огляд бездротової клавіатури Logitech Signature Slim K950

    Бездротова клавіатура Logitech Signature Slim K950 проста та ефективна. Вона не пропонує найновіших клавіатурних технологій,…

    07.05.2024

    Google представила новий недорогий смартфон Pixel 8a

    Сьогодні, 7 травня, компанія Google нарешті представила доступний смартфон Pixel 8a зі свіжим дизайном, яскравими…

    07.05.2024

    Представлений Apple Pencil Pro – стілус для справжніх профі

    Компанія Apple представила новий стілус Apple Pencil Pro, який буде сумісний з новими iPad Pro…

    07.05.2024