Київстар підняв ціни з 1 грудня. Хто платитиме на 50 грн більше, а хто і на 75 грн

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З 1 грудня мобільний оператор «Київстар» підняв ціни на тарифи для абонентів передплаченої та контрактної форми обслуговування, про це повідомляють клієнти оператора, які отримали SMS-повідомлення наступного змісту.

За рахунок пересічних людей?

Клієнти Київстару по-своєму відреагували на підвищення у соціальних мережах.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
  • «Чому всі піднімають ціни, і розповідають, як їм важко. А де мені брати гроші на всі ці підвищення? Банкам – тяжко, мобільним операторам – тяжко, всі вони хочуть вижити за рахунок простих людей. А в нас прибутки не зростають, зарплата не збільшується, пенсію не підвищують. Знову залізли до кишені звичайних громадян».
  • «З приводу СМС про підвищення цін на тарифи мобільного зв’язку, зв’язок став набагато гіршим, ніж був раніше, а тарифи підняли. Комусь на 50 грн, а комусь і на 75 грн. У Київстарі думають, що бойові дії вже закінчилися?»

«Київстар» пояснив підвищення

«Компанія інвестувала понад 3 500 000 000 грн у телеком-інфраструктуру, збудувавши понад 430 нових базових станцій по всій Україні. Щоб продовжити оновлення у 2023 році, ми оновлюємо умови щодо абонентів підписки та контракту», — пояснили підвищення тарифів у компанії.

Подорожчання оператор частково компенсує збільшенням обсягу послуг у цих тарифах: у середньому вдвічі більше мобільного інтернету або хвилин для дзвінків до інших мереж.

Нові ціни на тарифи оператор почав надсилати у SMS-повідомленнях.

Ось як зміниться тарифи:

  • Тарифи абонентів передплати зміняться з 7 грудня: тарифні плани “Безлім Соцмережі”, “Спілкування без кордонів”, “Київстар Комфорт 2018” та інші. Абоненти отримають додаткові послуги: 100 хв для дзвінків до інших мереж та/або 5 Гб мобільного інтернету. У середньому абоненти отримають удвічі більше хвилин або гігабайт у тарифних планах.
  • Контрактні абоненти, які мають підключену послугу SIM для пристроїв, зможуть користуватися нею за 1 грн/день, до цього акційна ціна становила 0,00 грн.
  • «Київстар» почав розсилати абонентам SMS та інформувати про зміни. Так, плата за один із контрактних тарифів складе 275 грн/місяць. Плата за тариф «Безлім» зросте від 175 грн. до 250 грн. на місяць, а за тариф «Київстар 4G» — зі 150 грн. до 250 грн. на місяць.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.