На всю Україну лише 137 супермаркетів мають генератори. Як працюватимуть «АТБ» та «Сільпо» під час блекауту

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Магазини торгових мереж планують продовжувати працювати під час вимкнення електроенергії. Але, як виявилось, жодна мережа супермаркетів повністю не забезпечена генераторами. При цьому найбільші супермаркети «АТБ» та «Сільпо» пообіцяли своїм покупцям, що продовжать забезпечувати їх товарами першої необхідності, поки це буде максимально можливим.

Без світла працюватимуть 87 магазинів «АТБ»

У прес-службі АТБ повідомили, що на даний момент 87 магазинів забезпечені генераторами, проте компанія планує закупити ще понад 740 генераторів. Також мережа супермаркетів має 17 пересувних дизельно-генераторних станцій.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

«Єдине що, як ви розумієте, вони закуповувалися не на нашому вітчизняному ринку, тому що їх тут немає, це купівля за кордоном, і зараз генератори доставляються в Україну і в міру доставки вони будуть розподілені на магазин і далі підключені магазини зможуть працювати при вимкненні енергії », – Розповідають в АТБ.

У «Сільпо» є лише 50 генераторів

У «Сільпо» прозвітували про наявність генераторів у 50 магазинах. Також було замовлено нові генератори, які завезуть до 40 населених пунктів України.

«Кількість працюючих супермаркетів «Сільпо» при відключенні електромережі збільшуватиметься. Для цього ми замовили велику партію дизельних генераторів. У наших планах забезпечити понад 100 супермаркетів «Сільпо» у 40 населених пунктах», – повідомили у прес-службі компанії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.