Rockstar підтвердила «одну з найбільших витоків в історії» з геймплеєм GTA VI

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нещодавно до мережі потрапили десятки відео з геймплеєм ранньої версії майбутньої GTA VI. Наразі студія Rockstar офіційно підтвердила витік і при цьому заявила, що продовжить розробку згідно з планами.

Офіційний коментар надійшов через добу після того, що сталося. Як додають у Rockstar, вони дуже розчаровані тим, що про деталі нової гри дізнались таким чином. Але, незважаючи на це, розробка проекту вестиметься своєю чергою.

«Ми дуже засмучені тим, що подробиці нашої наступної гри стали відомі таким чином. Робота над наступною Grand Theft Auto продовжиться згідно з нашими планами, і ми, як і раніше, прагнемо створити гру, яка дійсно зможе перевершити всі ваші очікування. Повноцінний показ GTA відбудеться тоді, коли вона буде готова до цього. Дякую всім тим, хто підтримує нас у подібній ситуації», —  наголошується у заяві.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Представники Rockstar Games наголосили, що постраждали від хакерської атаки. Через це ранні кадри GTA VI стали доступними третім особам. При цьому в коментарі нічого не заявляється про крадіжку вихідного коду гри.

Rockstar вже підтримали інші відомі представники індустрії відеоігор. Наприклад, Ніл Дракман, геймдиректор The Last of Us, а також Корі Барлог, геймдиректор God of War.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.