У мережі з’явилися десятки відео з геймплеєм GTA 6

Нещодавно до мережі потрапили десятки відео та тисячі рядків вихідного коду з, як передбачається, раннього білда GTA VI. Їхню справжність підтвердив відомий інсайдер.

Перші повідомлення від користувача з ніком teapotuberhacker з’явилися на форумі GTAForums, після чого вони розлетілися по мережі. Кількість роликів – десятки, кількість рядків коду – майже десять тисяч. Вони, швидше за все, належать ранньому білду GTA VI, запущеному ще на девкіті PS4. Загалом актуальність файлів на сьогоднішній день – під питанням.

Проте злив уже називають «одним з найбільших в історії відеоігор». Справжність файлів із посиланням на власні джерела підтвердив відомий інсайдер та ігровий журналіст Джейсон Шрайєр. Втім Rockstar поки не дала офіційних коментарів, але деякі відео з геймплеєм на YouTube ховаються за зверненням Take-Two.

Пізніше користувач, який опублікував геймплей раннього білда GTA VI, заявив, що хоче “договоритися” з Rockstar і Take-Two. Нібито він прагне уникнути конфлікту і «не очікував, що витік розійдеться через мережу з такою швидкістю».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.