Фахівці назвали п’ять додатків, які швидко розряджають телефон

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Проведені дослідження виявили кілька програм у смартфонах на будь-якій операційній системі, які споживають занадто багато потужності навіть у фоновому режимі.

Швидке розряджання телефону може призвести до недотримання параметрів заряджання. Акумулятор швидко втрачає ємність, якщо користувач повністю розряджає телефон, а потім заряджає до 100%. Однак є такі програми, які у фоновому режимі споживають дуже багато потужності.

У дослідженні, опублікованому в Reader’s Digest, було визначено додатки, які буквально з’їдають зарядку.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Експерти виділили із загального списку п’ять додатків, які є найенерговитратнішими.

  • Facebook. Фахівці переконалися, що видалення програми Messenger дозволить заощадити 20% зарядки, а також прискорить швидкість роботи решти програм на 15%.
  • Google Maps. Якщо ви скористалися програмою, то не забудьте прибрати її з фонового режиму, оскільки вона споживає занадто багато енергії.
  • Netflix. Програми працюють постійно у фоновому режимі, використовують дані та надсилає повідомлення.
  • Amazon. Фахівці рекомендують використовувати цю програму через комп’ютер для економії заряду.
  • Snapchat. У ньому зручно і весело виходить розсилати фотки та маленькі ролики . Але воно за умовчанням постійно перевіряє ваші координати та виконує інші функції, тому швидко розряджає телефон.

Експерти дали рекомендації, як продовжити термін служби акумулятора: тримати рівень заряду в діапазоні від 40 до 80%, користуватися оригінальним зарядним пристроєм та адаптером. Також не варто заряджати телефон за низьких температур.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.