Новини України та Світу

Продають за копійки. Xiaomi Mi Band 7 надійшов у продаж на AliExpress

Share

На торговому майданчику AliExpress, який широко відомий жителям України з’явився у продажу наручний фітнес-трекер Xiaomi Mi Band 7, який всі бажаючі вже можуть придбати, після чого почати використовувати, отримуючи від цього самого процесу максимально багато позитивних емоцій та вражень.

Новинка коштує дуже мало, а якщо говорити чесно, то її продають взагалі за копійки, враховуючи той факт, що йдеться про найкращий спортивний браслет на ринку. Він не тільки шикарно виглядає і дуже швидко працює, але ще й пропонує безліч інших переваг, включаючи таку велику, важливу і вкрай значущу, як можливість використовувати з телефонами на будь-яких ОС.

Використовувати Xiaomi Mi Band 7 можна в парі зі смартфонами, що функціонують під управлінням операційних систем Android і iOS, тому навіть власники iPhone можуть його використовувати, зовсім ніяк себе при цьому не обмежуючи. Цей наручний фітнес-трекер, поза сумнівами, здатний запропонувати користувачам просто шикарний користувальницький досвід, а досягається такий завдяки 1,62-дюймовому кольоровому OLED-екрану, найсучаснішим сенсорам і датчикам для відстеження фізичної активності, а разом з тим ще й збільшеної ємності батареї, за рахунок якої наручний гаджет працює 2 – 3 тижні на одному заряді батареї.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Усі, хто куплять собі цей трекер, гарантовано залишаться їм вкрай задоволені, тому що йому просто елементарно навіть близько немає рівних.

Одна з ключових особливостей Xiaomi Mi Band 7 – це функція AoD (Always on Display), за рахунок якої на екрані може постійно відображатися будь-яка інформація, на кшталт циферблату з годинником та датою. Новинка підтримує 120 спортивних режимів, а завдяки водозахисту за стандартом IP68 з нею можна занурюватися під воду на глибину до 50 метрів, абсолютно себе при цьому не обмежуючи. Все це фітнес-браслет витримає без будь-яких складнощів та проблем.

Сьогодні, зараз, придбати цей наручний гаджет на AliExpress з доставкою в Україну можна за приблизно 1300 гривнь. У цю суму вже входить швидка безкоштовна доставка до пункту самовивезення чи постамату. Коли трекер почне офіційно продаватися в країні, коштуватиме він гарантовано більше. Оформити замовлення можна за цим посиланням .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

View Comments

  • Aliexpress не відправляє замовлення до України

  • Для чого ви пишете неправду? AliExpress під час війни не відправляє товари в Україну

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Xiaomi
  • Останні записи

    Названо два великі нововведення в iOS 18

    Компанія Apple додасть опції, пов'язані з розшифровкою голосу, майбутні оновлення своїх ОС. Про це пише…

    11.05.2024

    Oppo планує випустити серію Find X8 у 2024 році

    Компанія Oppo випустила свої топові смартфони Find X7 та Find X7 Ultra лише на початку…

    11.05.2024

    Google виправила вразливість у Chrome

    У сфері інформаційної безпеки настав важливий момент: компанія Google оголосила про усунення критичної вразливості нульового…

    11.05.2024

    В останньому оновленні Google Chat з’явилася одна важлива нова функція

    На вихідних Google Chat отримав невелике, але дуже важливе оновлення. Пошуковий гігант оголосив, що нова…

    11.05.2024

    Штучний інтелект освоїв мистецтво обману

    Дослідники б'ють на сполох: штучний інтелект (ШІ) навчився обманювати людей. Розроблені за допомогою системи приходять…

    11.05.2024

    Названо прості кроки які допоможуть вам швидко дізнатися про стан акумулятора на вашому iPhone

    Ви помітили, що заряду акумулятора вашого iPhone не вистачає надовго? Це може статися, якщо ваш…

    11.05.2024