Продають за копійки. Xiaomi Mi Band 7 надійшов у продаж на AliExpress

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На торговому майданчику AliExpress, який широко відомий жителям України з’явився у продажу наручний фітнес-трекер Xiaomi Mi Band 7, який всі бажаючі вже можуть придбати, після чого почати використовувати, отримуючи від цього самого процесу максимально багато позитивних емоцій та вражень.

Новинка коштує дуже мало, а якщо говорити чесно, то її продають взагалі за копійки, враховуючи той факт, що йдеться про найкращий спортивний браслет на ринку. Він не тільки шикарно виглядає і дуже швидко працює, але ще й пропонує безліч інших переваг, включаючи таку велику, важливу і вкрай значущу, як можливість використовувати з телефонами на будь-яких ОС.

Використовувати Xiaomi Mi Band 7 можна в парі зі смартфонами, що функціонують під управлінням операційних систем Android і iOS, тому навіть власники iPhone можуть його використовувати, зовсім ніяк себе при цьому не обмежуючи. Цей наручний фітнес-трекер, поза сумнівами, здатний запропонувати користувачам просто шикарний користувальницький досвід, а досягається такий завдяки 1,62-дюймовому кольоровому OLED-екрану, найсучаснішим сенсорам і датчикам для відстеження фізичної активності, а разом з тим ще й збільшеної ємності батареї, за рахунок якої наручний гаджет працює 2 – 3 тижні на одному заряді батареї.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Усі, хто куплять собі цей трекер, гарантовано залишаться їм вкрай задоволені, тому що йому просто елементарно навіть близько немає рівних.

Одна з ключових особливостей Xiaomi Mi Band 7 – це функція AoD (Always on Display), за рахунок якої на екрані може постійно відображатися будь-яка інформація, на кшталт циферблату з годинником та датою. Новинка підтримує 120 спортивних режимів, а завдяки водозахисту за стандартом IP68 з нею можна занурюватися під воду на глибину до 50 метрів, абсолютно себе при цьому не обмежуючи. Все це фітнес-браслет витримає без будь-яких складнощів та проблем.

Сьогодні, зараз, придбати цей наручний гаджет на AliExpress з доставкою в Україну можна за приблизно 1300 гривнь. У цю суму вже входить швидка безкоштовна доставка до пункту самовивезення чи постамату. Коли трекер почне офіційно продаватися в країні, коштуватиме він гарантовано більше. Оформити замовлення можна за цим посиланням .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.