Не відрізнити від реальності. GTA 6 вразить весь світ

Навіть не дивлячись на той факт, що поки самі розробники не поділилися якими-небудь подробицями про майбутню гру, з кожним днем ​​в інтернет потрапить дедалі більше подробиць про цей проект. Воно й не дивно, адже у створенні цієї гри зайнято кілька тисяч людей, у тому числі зі сторонніх компаній, усі з яких створюють наймасштабнішу гру в історії людства.

Тільки на одну її розробку, не включаючи маркетингу та витрат на рекламу, планується витратити $1 млрд доларів, тобто просто астрономічну грошову суму. В основі нової гри лежить зовсім новий ігровий двигун RAGE 9, який за своєю поведінкою є практично точною копією реального світу з усіма наслідками, що з цього випливають.

Завдяки використанню ігрового двигуна RAGE 9, який перевершує свій час, гравці можуть розраховувати на фотореалістичну графіку, унікальну систему погодних умов, нову бойову систему, реалістичне керування транспортними засобами, повний реалізм щодо поведінки сторонніх персонажів та об’єктів, часткову руйнівність, а також адаптивність оповіді.

Так, від дій гравця безпосередньо залежатиме, як події розвиватимуться надалі. На відміну від GTA V, нова гра не дозволить грати за трьох персонажів одночасно, але вона отримає інші переваги, включаючи величезний ігровий світ, розмір якого виявиться приблизно вп’ятеро більшим, ніж у попередній частині серії. Це, поза сумнівом, припаде до смаку всім фанатам серії ігор GTA.

Графіка в Grand Theft Auto VI виявиться настільки реалістичною, що її не відрізнити від реальності. Само собою, що для запуску цієї відеоігри на максимальних графічних налаштуваннях знадобиться потужне технічне оснащення, зате гра матиме величезний заділ на майбутнє. Вона просто шокує весь світ, щойно її представлять громадськості. До речі про анонс, такий очікується вже влітку 2022 року.

Що ж до релізу, то такий очікується наприкінці цього року, у листопаді-грудні, або вже у першій половині 2023 року. Спочатку GTA VI може бути доступна тільки у версії для ігрових консолей PS5 і Xbox Series X, тоді як потім, через якийсь час, її випустять у версії для персональних комп’ютерів PC.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.