У ПриватБанку пішли на серйозний крок, задля безпеки своїх клієнтів

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Нещодавно стало відомо, що Приватбанк вирішив перенести свої дата-центри до Європи. Це сталося для безпеки клієнтів, адже у воєнний час усі установи почали працювати в іншому режимі. Раніше дата-центри знаходилися у Дніпрі та Києві. На жаль, там існує велика ймовірність їхнього знищення через повномасштабну війну.

Реклама

Щодо змін, то раніше про них ніхто публічно не говорив. Підготовка тривала 45 днів і після цього стало можливим переміщення Дата-центрів до Європи.

Це не перешкоджає роботі банку. Все працює у звичайному режимі. При оплаті, знятті готівки та інших операціях не буде жодних проблем.

Протягом останнього місяця в ПриватБанку траплялися нерідко збої. Вони були серйозні і іноді тривали довше, ніж очікувалося, але це також пов’язано з переміщенням дата-центрів.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: