Власники бізнесу можуть отримати 1000 доларів від держави

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Під час війни допомога від держави важлива як ніколи. З’явилося дуже багато людей, змушених переїхати до інших куточків України, аби просто вижити та бути у безпеці. Деякі з них були взагалі без грошей та речей. Ще раніше держава створила програми, якими внутрішні переселенці могли отримати допомогу від держави. Така сама історія з людьми, які залишилися без роботи. Тепер держава вирішила підтримати український бізнес та видати по 1000$ на його підтримку. Що це за програма? Хто їх зможе одержати і на яких умовах? Читайте нижче у статті.

Українські виробники чудово підтримують економіку України, особливо в такий непростий час. Саме тому держава вирішила матеріально підтримати та виділити кошти на розвиток. Було створено проект «Made in Ukraine Support Project».

Заявки на отримання допомоги можна подати до 10 травня 2022 р. і вже 24 травня отримати відповідь. Хто отримає кошти, вирішуватимуть спонсори проекту голосуванням.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Хто може отримати допомогу? Це має бути повністю український бізнес. Він має бути розміщений на території України у місті чи селищі, а також має надавати робочі місця. Виробництво має бути пов’язане із товарами. Тобто щось, що можна одягнути на себе чи поставити вдома чи використати у побуті. Повинні бути товари, а чи не послуги. Ну і третя обов’язкова умова, що виробництво має бути офіційним. Власник зобов’язаний сплачувати податки та бути зареєстрованим. Підходять ТОВ та ФОП 2 та 3 груп.

Сайт на замовлення заявки www.uamadesupport.com. Заявка приймається лише одна. Тобто, один виробник – одна подача. Усі дані мають бути написані державною українською мовою. По-іншому також не буде прийнято.

По 1000 $ зможуть отримати 100 виробників. Але якщо ви не увійшли до цього списку, то не варто засмучуватися, тому що на цьому допомога не закінчується. Ще 10 підприємств отримають безкоштовну міжнародну доставку від Укрпошти у розмірі від 5000 до 30000 грн. Інші 10 матимуть цінні поради від e-commerce до «Дія» для ще кращого розвитку своєї справи.

Кошти, які підприємства отримають, можна буде витратити на що завгодно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.