Названо додатки, здатні врятувати життя під час війни

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після початку у країні військових дій ставлення українців до смартфонів змінилося. З інструменту для селфі мобільні пристрої перетворилися на засіб виживання. До уваги відвідувачів веб-ресурсу ProstoMob.com пропонується добірка програм, здатних не тільки допомогти в цей непростий час, але й урятувати життя.

Дія

Додаток «Дія» було розроблено за гроші держави з метою спрощення взаємодії з документами. Після російського вторгнення аплет набув рис незамінного інструменту.

Програму можна використовувати для отримання статусу ВПО, оформлення допомоги, перегляду ТБ, відкриття ФОП та ін.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Android , iOS

Telegram

Зараз українці використовують Telegram як основне джерело новин. Поряд з цим, вони передають ЗСУ через спеціальних чат-ботів координати супротивника, повідомляють владу України про дезінформацію та ін.

Android , iOS

«Повітряна тривога»

Програма призначена для отримання повідомлень про повітряну тривогу у певній області або місті. Реєструватися в аплеті не потрібно. Збором персональних даних не займається. Користувачі інформуються про небезпеку атаки з повітря, навіть якщо на мобільному пристрої активовано беззвучний режим.

Android , iOS

TacticMedAid

Даний додаток є довідником з надання медичної допомоги пораненим. У ньому можна почерпнути відомості про особливості надання домедичної допомоги. Мати для цього медичну освіту не потрібно. Довідник можна завантажити у пам’ять пристрою. Це дозволить використовувати його без підключення до глобальної мережі.

Android , iOS

“Перша допомога”

Цей аплет призначений для надання першої медичної допомоги. Він був розроблений фахівцями Червоного Хреста. Додаток містить прості покрокові інструкції.

Android , iOS

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.