Кіберспортивна організація Natus Vincere оголосила про зміни у складі з Dota 2

Відома кіберспортивна організація Natus Vincere оголосила про зміни у складі Dota 2.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Слід додати, що наступний матч NaVi запланований на 26 лютого з TBD. Прочитати прогнози на кіберспортивні та інші матчі з коефіцієнтами від букмекерів можна на сайті Metaratings. Аби зробити прибуткові ставки, безліч БК пропонують бонуси та акції, про які можна дізнатись за посиланням – https://metaratings.ru/bonuses/.

Команда Natus Vincere попрощалася з Віктором «GeneRaL» Нігріні, який тепер стає вільним агентом.

На офіційному сайті Natus Vincere також повідомляється, що Олексій Solo Березін став одноголосним лідером команди і взяв на себе частину обов’язків Івана ArtStyle Антонова, який припинив роботу зі складом у середині січня.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

При цьому ArtStyle, як і раніше, залишається в Natus Vincere, про його нову роль буде оголошено додатково.

Слід додати, що в першому сезоні DPC EEU 2021/2022 команда Natus Vincere з Dota 2 посіла п’яте місце. Такий результат керівництво клубу визнало незадовільним.

Нагадаємо, в 2021 році кіберспортивна команда СНД Natus Vincere заробила більше ніж чотири мільйони доларів. У 2022 році ця сума значно зросте, судячи з успіхів Navi.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.