“Дія“ та monobank запускають нову послугу для українців

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Monobank повідомив про інтеграцію у додаток “Дія” нового сервісу, який буде корисним усім громадянам України. У банку розповіли, як правильно користуватися послугою.

Співзасновник monobank Олег Гороховський оприлюднив роз’яснення щодо принципів роботи нової послуги у додатку “Дія”. Сервіс отримав назву “Дія.Підпис”, щоб ним скористатися, необхідно вибрати у додатку будь-який документ у форматі PDF, а потім поставити на ньому цифровий підпис. Всі дії виконуються дуже просто і не вимагають витрат часу.

Інструкція від Олега Гороховського наочно показала всі кроки, які потрібно виконати у додатку “Дія”, щоб засвідчити документ цифровим підписом.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Для початку необхідно вибрати потрібний документ у форматі PDF, потім натиснути кнопку “Поділитись” та іконку monobank. Після цього залишиться вибрати пункт “Підписати в Дії”, відкрити програму “Дія” і підписати документ. Готовий документ з накладеним ЕЦП можна переслати, куди потрібно.

За словами Олега Гороховського, на даний момент послуга Дія та monobank доступна власникам смартфонів з операційною системою iOS. Найближчим часом сервіс почне працювати і на смартфонах з Android.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.