У Google Pay з’явиться підтримка криптовалютних карток

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У недавньому інтерв’ю президент Google за комерцією Білл Реді розповів про перспективи фірмової платіжної системи. Одним із майбутніх нововведень Google Pay може стати підтримка транзакцій у криптовалюті – за допомогою такого кроку компанія має намір залучити більше користувачів до своєї екосистеми.

Топ-менеджер зазначив , що Google приділяє чимало уваги криптовалютному ринку, і планує у міру розвитку попиту пропонувати користувачам відповідні фірмові рішення. Зараз можна зберігати криптовалюту на віртуальних картах, але розплачуватись їй проблематично через невелику кількість приймаючих цифрові токени продавців.

Реді заявив про плани компанії зробити Google Pay універсальним цифровим гаманцем, в якому можуть зберігатися як платіжні дані, так і інші документи, наприклад, посвідчення особи. За його словами, корпорація планує залучити “черговий мільярд” користувачів. У рамках цієї програми в Google відбуваються кадрові перестановки – так, новим віце-президентом Google Pay став колишній виконавчий директор PayPal Арнольд Голдберг.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що незабаром компанія почне популяризацію платежів у криптовалюті, але будь-які подробиці про нову стратегію Google не розголошуються.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.