Apple відклала вихід своєї першої гарнітури змішаної реальності на 2023 рік

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple відклала вихід своєї першої гарнітури змішаної реальності на 2023 рік. Як пише Bloomberg, причин дещо: перегрів, незадовільна робота камер та баги у програмному забезпеченні. 

Спочатку компанія хотіла показати пристрій на конференції для розробників WWDC у червні, а потім випустити її пізніше у 2022 році, але тепер плани змінилися. Пристрій розробляють із 2015 року. Apple розраховує, що за десять років подібні гарнітури зможуть замінити iPhone.

Раніше аналітик Мінґ-Чі Куо повідомляв, що шолом отримає одразу два процесори. Продуктивність першого можна порівняти з чіпом M1. Він виконаний по 4-нм техпроцесу і необхідний основних обчислень. Другий виготовляється за 5-нм техпроцесом. Він використовується для взаємодії різних датчиків та пов’язаних з ними компонентів. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Для роботи потрібний потужний адаптер живлення. У комплект покладуть 96-ватний блок із роз’ємом USB-C. Такий же йде з топовою версією 14-дюймового MacBook Pro (2021).

Гарнітура зможе швидко перемикатися між доповненою та віртуальною реальностями. У неї поставлять дисплеї Micro OLED з 4K-роздільною здатністю виробництва Sony. Для відстеження погляду, виразу обличчя, а також керування жестами передбачено набір 3D-датчиків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.