Флагманський смартфон Xiaomi Mix 4 з підекранною камерою обвалився в ціні до рекодного мінімума

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На заході Qualcomm Snapdragon Technology Summit засновник, голова та генеральний директор Xiaomi Лей Цзюнь (Lei Jun) оголосив, що Xiaomi 12 стане першим смартфоном на базі флагманської однокристальної системи Snapdragon 8 Gen1. Він буде представлений найближчим часом, а поки що бажаючі можуть купити Xiaomi Mix 4, який різко подешевшав перед анонсом Xiaomi 12 у Китаї.

На даний момент відомий онлайновий магазин Jingdong пропонує Xiaomi MIX 4 версії з 8 ГБ оперативної та 128 ГБ флеш-пам’яті за ціною близько 580 доларів. При цьому рекомендована роздрібна ціна пристрою становить 770 доларів.

Xiaomi Mi Mix 4 став першим смартфоном компанії з підекранною передньою камерою, яка практично непомітна, як показано на реальних фотографіях. Смартфон отримав дисплей OLED діагоналлю 6,67 дюймів роздільною здатністю Full HD+ (2400 х 1080 пікселів) з 20-мегапіксельною підекранною камерою. Потрійна основна камера має роздільну здатність 108 Мп та пропонує 50-кратний гібридний зум. Ємність акумулятора становить 4500 мА·год, смартфон підтримує 120-ватну дротову і 50-ватну бездротову зарядку. Пристрій побудований на базі однокристальної системи Qualcomm Snapdragon 888+, має стереодинаміки Harman Kardon, підтримку зв’язку UWB, NFC, Wi-Fi 6 та Bluetooth 5.2.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.