Українцям розповіли, що могло б статися, якби українські мобільні оператори об’єдналися

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Мобільний зв’язок дуже міцно увійшов у наше життя, зараз дуже важко уявити, як люди раніше жили без нього. Мені завжди було цікаво, що якби всі компанії зв’язки об’єднати, тому переглянувши багато інформації з цієї тематики, нарешті хочу поділитися своєю думкою.

Реклама

Неодноразово знаходив інформацію про те, що розглядався варіант об’єднання стільникових компаній. Моя думка в тому, що в цьому є плюси і мінуси.

Які плюси на мою думку?

Наразі є багато компанії мобільного зв’язку. Є так звані гіганти у цій сфері, а є й невеликі компанії із малою кількістю користувачів. Якщо у компанії незначна кількість клієнтів, їм не вигідно розширювати свої можливості, щоб зв’язок був добрим у всіх місцях країни. Якщо зробити одну єдину мережу, тоді всі люди ловили б зв’язок від усіх веж по всій країні однаково.

У цієї компанії була б велика кількість фахівців, які покращували зв’язок набагато швидше.

Також компанії вкладають багато коштів на рекламу, яку можна більше не робити. Натомість дані фінанси можна використовувати для розвитку та покращення транспортного обладнання. Зараз компаній багато, але не всі можуть дозволити собі покращити навіть частково.

З мінусів.

Якщо зараз спробувати всі компанії об’єднати, то ця спроба буде марною. Всі вони працюють на обладнанні різних виробників і налаштувати все під одну стільникову компанію займе дуже багато часу.

Люди з давніх-давен звикли змагатися за місце на вершині. Місце буде одне та учасник один. Через відсутність так званих змагань за лідерство, будь-яких покращень доведеться чекати все довше, а якість знижуватиметься дуже швидко. Також через відсутність конкурентів одна стільникова компанія з легкістю зможе управляти відразу всіма людьми. Ціни на тарифи можна буде робити космічні, і ми все одно їх братимемо. На так звану «Монополію» можна буде вплинути лише державними законами.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоitech.co.ua

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ