Коли Bitcoin подорожчає до $500 000, а Ethereum – до $15 000 за монету: озвучено прогнози

Забезпечити захист капіталу не під силу ні ETH, ні BTC, зазначають у Citadel.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ентоні Скарамуччі, який очолює SkyBridge Capital, прогнозує, що до кінця 2024-го – середині 2025 року вартість Bitcoin досягне позначки $500 000 за монету, передає Banker.ua .

За словами Ентоні Скарамуччі, через обмеженість емісії Bitcoin перша криптовалюта вже найближчими роками «з легкістю» досягне позначки $500 000.

Засновник інвесткомпанії SkyBridge Capital зазначає, що, незважаючи на те, що у світі існує близько 49 млн. доларових мільйонерів, пропозиція цифрового золота обмежена 21 мільйоном монет. Таким чином, для того, щоб кожен мільйонер мав хоча б одну ВТС, недостатньо самих монет.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У той же час гендиректор Citadel Кен Гріффін називає ETH більш перспективним цифровим активом, ніж BTC. За словами глави хедж-фонду, у перспективі саме альткоїн, який має менші транзакційні витрати і не так сильно завдає шкоди екології, стане провідним платіжним інструментом.

При цьому Гріффін звертає увагу на те, що ні ETH, ні BTC не в змозі забезпечити захист капіталу – це під силу таким інструментам, як цифрова версія долара.

За прогнозами багатьох аналітиків, ETH подорожчає до $5000 за монету вже до грудня 2021-го, тоді як навесні наступного року вартість альткоїну зросте до $15 000.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.