Новини України та Світу

Названо найбільш егоїстичні знаки зодіаку

Share

Кожен із нас знайомий з егоїзмом не з чуток, оскільки це почуття закладено в нас самою природою. Але деякі Знаки Зодіаку більш схильні до егоїстичним проявам, тоді як інші цієї неприємної риси майже водиться.

Овен

Овни це королі егоїзму, адже вони багато в чому шукають свій інтерес. Але їх егоїзм не злий; вони виявляють це почуття, тому що просто завжди хочуть досягти свого. Для них існують, насамперед, їхні цілі та їхня думка.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Телець

Самозакохані – так, егоїстичні – ні. Тільцям немає сенсу бути егоїстами, проте невелику частку особистого інтересу вони виглядають у всьому. Зазвичай з егоїзм укладається в норму і не заважає спілкуванню з ними.

Близнюки

Близнюки часто надто самовпевнені, але не егоїстичні. Вони думають, що знають все на світі, хоча найчастіше це лише частина їхньої ролі або образу. Проте їхня самозакоханість може обернутися егоїзмом, і тоді вони починають вирішувати за двох.

Рак

Для Раків немає настрою інших людей. Якщо вони в хорошому настрої, то все добре, а якщо погано їм, то погано має бути все і у всіх. Не найкращий прояв егоїзму, проте далеко не найгірший.

Лев

Егоїст від народження. Його его роздуте до розмірів Всесвіту. Леви думають, що вони найпрекрасніші, найрозумніші і наймудріші. Найчастіше це виявляється правдою, але здебільшого ці якості дещо завищуються Левами.

Діва

Діва — це один із найприємніших типів, оскільки ці люди краще за інших дивляться на себе з боку і тримають себе в руках. Втім, іноді цей Знак не виявляє егоїзму просто з міркувань вигоди.

Терези

Терези люблять свій особистий час — плани інших людей їх не цікавлять. Будь-які відмовки оточуючих їм дуже болісні. Терези думають, що у всіх завжди має бути час для допомоги.

Скорпіон

Страшні егоїсти, які за силою цього пороку можна порівняти з Овнами. Скорпіони дуже часто впевнені в тому, що все в цьому світі належить їм — у тому числі час оточуючих людей, їхня любов і їхня увага.

Стрілець

Дуже неприємний егоїст, бо любить рекламувати себе, прикрашаючи деталі. Стрільці не рідко присуджують собі чужі перемоги, що не може не зачіпати самолюбство людей. А от на допомогу оточуючим їх вистачає не завжди.

Козеріг

Якщо Козеріг поставив собі за мету життя — він її доб’ється. Для нього існують лише особисті цілі, і він бачитиме лише свої інтереси. Цей егоїзм корисний у плані досягнень, але з відносин, а головне, він лікується нічим.

Водолій

Водолій схожий на Близнюків — він щиро вірить у те, що він завжди правий. Це частково правда, оскільки Водолії ерудовані та розумні, але їм слід трохи зменшувати свій запал у суперечках, щоб зберігати повагу до інших.

Риби

Риби чутливі та емоційні, тому егоїзм вони виявляють у коханні. Вони люблять увагу, тому намагаються звернути все погляди людей він, нехай навіть здогадуються звідси самі. І партнер теж залишається ним повинен, хоча цю егоїстичну якість Риби згладжують прагненням віддати у відповідь.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Відповідальна та цілеспрямована. Спокійна і витривала. Борець за справедливість. Сфера інтересів: технології, які змінять майбутнє.

Опублікував
Лужна Софія
  • Останні записи

    Apple домінує у продажах смартфонів у 2024 році завдяки iPhone 15 Pro Max

    iPhone 15 Pro Max став найпопулярнішим смартфоном у першому кварталі 2024 року, при цьому смартфони…

    07.05.2024

    Щоб оновити дані, достатньо буде скористатися застосунком, не відвідуючи ТЦК

    Уже з 18 травня повинен запрацювати новий мобілізаційний закон, який зобов’язує всіх чоловіків оновити військово…

    07.05.2024

    Експерти GameRant склали топ-8 найкращих процесорів на весну 2024 року

    Найбільш вдалий процесор, який можна купити просто зараз, це Intel Core i5-14600K. 14-ядерний чіп гарний…

    07.05.2024

    Vodafone планує інтегрувати криптогаманці в SIM-карту

    Компанія Vodafone Group планує впровадити блокчейн-технології у сектор мобільного зв'язку. Йдеться про те, щоб інтегрувати…

    07.05.2024

    Названо пристрої OnePlus, які отримають Android 15

    Компанія OnePlus поділилася списком пристроїв, які отримають доступ до нової версії фірмової прошивки OxygenOS 15,…

    06.05.2024

    Київстар розкрив причини зміни тарифів для абонентів

    У компанії "Київстар" переглянули умови кількох тарифних планів, у результаті абонентам доведеться платити більше за…

    06.05.2024