Названо найбільш егоїстичні знаки зодіаку

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Кожен із нас знайомий з егоїзмом не з чуток, оскільки це почуття закладено в нас самою природою. Але деякі Знаки Зодіаку більш схильні до егоїстичним проявам, тоді як інші цієї неприємної риси майже водиться.

Овен

Овни це королі егоїзму, адже вони багато в чому шукають свій інтерес. Але їх егоїзм не злий; вони виявляють це почуття, тому що просто завжди хочуть досягти свого. Для них існують, насамперед, їхні цілі та їхня думка.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Телець

Самозакохані – так, егоїстичні – ні. Тільцям немає сенсу бути егоїстами, проте невелику частку особистого інтересу вони виглядають у всьому. Зазвичай з егоїзм укладається в норму і не заважає спілкуванню з ними.

Близнюки

Близнюки часто надто самовпевнені, але не егоїстичні. Вони думають, що знають все на світі, хоча найчастіше це лише частина їхньої ролі або образу. Проте їхня самозакоханість може обернутися егоїзмом, і тоді вони починають вирішувати за двох.

Рак

Для Раків немає настрою інших людей. Якщо вони в хорошому настрої, то все добре, а якщо погано їм, то погано має бути все і у всіх. Не найкращий прояв егоїзму, проте далеко не найгірший.

Лев

Егоїст від народження. Його его роздуте до розмірів Всесвіту. Леви думають, що вони найпрекрасніші, найрозумніші і наймудріші. Найчастіше це виявляється правдою, але здебільшого ці якості дещо завищуються Левами.

Діва

Діва — це один із найприємніших типів, оскільки ці люди краще за інших дивляться на себе з боку і тримають себе в руках. Втім, іноді цей Знак не виявляє егоїзму просто з міркувань вигоди.

Терези

Терези люблять свій особистий час — плани інших людей їх не цікавлять. Будь-які відмовки оточуючих їм дуже болісні. Терези думають, що у всіх завжди має бути час для допомоги.

Скорпіон

Страшні егоїсти, які за силою цього пороку можна порівняти з Овнами. Скорпіони дуже часто впевнені в тому, що все в цьому світі належить їм — у тому числі час оточуючих людей, їхня любов і їхня увага.

Стрілець

Дуже неприємний егоїст, бо любить рекламувати себе, прикрашаючи деталі. Стрільці не рідко присуджують собі чужі перемоги, що не може не зачіпати самолюбство людей. А от на допомогу оточуючим їх вистачає не завжди.

Козеріг

Якщо Козеріг поставив собі за мету життя — він її доб’ється. Для нього існують лише особисті цілі, і він бачитиме лише свої інтереси. Цей егоїзм корисний у плані досягнень, але з відносин, а головне, він лікується нічим.

Водолій

Водолій схожий на Близнюків — він щиро вірить у те, що він завжди правий. Це частково правда, оскільки Водолії ерудовані та розумні, але їм слід трохи зменшувати свій запал у суперечках, щоб зберігати повагу до інших.

Риби

Риби чутливі та емоційні, тому егоїзм вони виявляють у коханні. Вони люблять увагу, тому намагаються звернути все погляди людей він, нехай навіть здогадуються звідси самі. І партнер теж залишається ним повинен, хоча цю егоїстичну якість Риби згладжують прагненням віддати у відповідь.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.