Промислове виробництво iPhone SE 4 може стартувати у грудні

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

iPhone SE 4 стане наступним смартфоном компанії Apple . Очікується, що він отримає значні зміни як усередині, так і зовні, порівняно з попередніми моделями. Дизайн можуть запозичити у iPhone 14, а замість Touch ID поставити Face ID. Також може бути оновлена ​​основна камера з роздільною здатністю 48 Мп, як iPhone 15.

Реклама

Що відомо про iPhone SE 4

Черговий звіт аналітика Мін-Чі Куо розповідає, що незабаром має стартувати промислове виробництво. На анонси пристрої чекають у першому кварталі, швидше за все в березні. Масове виробництво може бути запущене у грудні цього року. Аналітик прогнозує, що з грудня до першого кварталу випустять 8,6 млн. апаратів.

Нинішній iPhone SE представили у 2022 році, тож за три роки він встиг застаріти. Якщо вірити чуткам, iPhone SE 4 за продуктивністю випередить iPhone 15, оскільки пристрій підтримуватиме Apple Intelligence. Буде встановлений процесор Apple A18 та 8 ГБ пам’яті, що є мінімальною вимогою для роботи набору ІІ-функцій. iPhone 15 та 15 Plus Apple Intelligence позбавлені.

Нещодавно інсайдер джерело опублікувало макети iPhone SE 4, а також опис згадав невідому раніше версію iPhone SE 4 Plus.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ