Глава Apple запропонував використовувати Android замість iPhone тим, хто хоче завантажувати програми не з App Store

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Глава компанії Apple Тім Кук (Tim Cook) зробив сьогодні заяву, особливо цікаву на тлі підвищеної уваги навколо App Store і того, як користувачі завантажують та встановлюють програми на iPhone.

Тім Кук сказав сьогодні, що користувачі, які хочуть завантажувати програми “з боку” (не з App Store), повинні подумати про покупку пристрою на основі Android. Він аргументував свою позицію тим, що в iPhone робиться ставка на максимальну безпеку та конфіденційність.

Ця заява була зроблена на саміті DealBook у The New York Times. Кук зазначив, що в даний час у користувачів є вибір між безпечною і захищеною платформою (iOS) або екосистемою, яка допускає завантаження додатків «з боку» (Android).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Кук порівняв можливість завантаження додатків “з боку” з автомобілем, що продається без подушок або ременя безпеки. Він наголосив, що це було б «надто ризиковано».

Якщо точніше, то Тім Кук сказав таке:

Я думаю, що сьогодні у людей є такий вибір, Ендрю, якщо ви хочете завантажувати [додатки “з боку”], ви можете купити смартфон на Android. Такий вибір є, коли ви заходите до магазину оператора зв’язку. Якщо це важливо для вас, вам слід купити телефон на Android. На наш погляд, це було б, якби я був автовиробником і сказав [покупцеві] не встановлювати в машину подушки та ремені безпеки. Сьогодні автовиробник ніколи б не подумав зробити таке. Це просто надто ризиковано. Таким чином, це був би не iPhone, не забезпечуй він максимальної безпеки та конфіденційності».

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.