Poco випустить свій перший годинник і планшет

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Китайська компанія з виробництва смартфонів Poco готується до виходу на ринки розумних годинників та планшетів. Продукція Poco продовжує завойовувати популярність серед користувачів в Індії та інших ринках. Компанія думає про бюджетний клас, але також випускає продукти середнього класу.

Компанія планує презентувати смартфон Poco M4 Pro вже 9 листопада. Також повідомляється, що тепер Poco планує розширити портфоліо продуктів у сегменті пристроїв і планшетів, що носяться. Перед офіційним представленням смартфона M4 Pro голова відділу маркетингу компанії Ангус Нг (Angus Ng) поділився першими подробицями нових продуктів екосистеми.

Ангус зазначив, що важливо «починати з малого», а також додав, що вони не відхилятимуться від філософії бренду. Компанія планує уникати ризику та вжити запобіжних заходів. Також компанія планує випускати інші пристрої, що носяться, блоки живлення та аудіопристрою, щоб створити власну екосистему.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, Poco хоче також сильніше відокремити своє програмне забезпечення від MIUI. Poco Launcher у смартфонах Poco на даний момент є єдиним помітним відмінним фактором. За словами глави Poco Global Кевіна Цю (Kevin Qiu), компанія розглядає можливість внесення додаткових налаштувань у програмне забезпечення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.