Стало відомо яким буде новий MacBook Air

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новий MacBook Air може сильно змінитися зовні. Про це повідомляє закордонне видання MacRumors з посиланням на маловідомого інсайдера з профільного форуму.

MacBook Air завжди мав одну ключову візуальну відміну від інших моделей Mac – клиновидний корпус. З самого першого Air, що вийшов у світ в 2008 році, серія отримала впізнаваний дизайн-код корпусу: він має ззаду саму товсту частину, і поступово звужується до передньої частини, практично сходячи на «ні». У найтоншої частини товщина корпусу Air становить всього пару міліметрів – це візуально додає ультрабуку тієї самої «легкості». За словами інсайдерів, скоро Air позбудеться цієї відзнаки.

Згідно з останньою витоку від користувача з ніком Ty98, майбутній MacBook Air 2022 року найбільше не матиме клиновидний корпус. Він стверджує, що прийдешній дизайн буде «дуже круглим і легким», що б це не означало.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Більш ранні чутки підтверджують, що Apple працює над оновленим дизайном для MacBook Air. Це не дивно: «клин» експлуатується компанією вже більше 12 років, і колись його доведеться замінити чимось новим. Однак варто зазначити, що, як в кінці нульових років, так і в 2021-му дизайн Air все ще виглядає дуже стильно.

Крім корпусу, в Air змінять і дисплей. На тлі поточних чуток про «чубчик» в MacBook Pro, інсайдери кажуть, що цей же елемент з’явиться і в майбутніх моделях Air в наступному році. Впровадження Face ID при цьому в «повітряному» макбуки не передбачається.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.