Facebook представила нові розумні дисплеї Portal Go і Portal Plus

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Facebook представила нові моделі пристроїв для відеозв’язку Portal, включаючи Portal Go – перший девайс серії з живленням від акумулятора, а також Portal Plus (2021) з оновленим дизайном і зменшеним дисплеєм.

Portal Go оснащений 10-дюймовим дисплеєм і, на відміну від інших моделей, отримав вбудований акумулятор, який використовувати гаджет в портативному режимі. Facebook заявляє, що акумулятор забезпечить до 5 годин розмови в режимі відеодзвінка в Messenger і до 14 годин відтворення музики з вимкненим екраном.

Як і в попередніх пристроях Portal, новинка оснащена ширококутною камерою на 12 Мп, яка автоматично відстежує всіх, хто знаходиться в кадрі. Девайс також може працювати як Bluetooth-колонки. Крім того, Portal тепер підтримує сервіси Spotify і Pandora.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новий Portal Plus став меншим – він отримав 14-дюймовий екран, що трохи менше в порівнянні з 15,6-дюймовим Portal Plus, які вийшли рік тому. Крім того, в цій моделі відсутня поворотна підставка, яка дозволяє повертати дисплей на 90 °.

Пристрій також оснащений камерою на 12 Мп зі спеціальною шторкою, яка дозволяє фізично закрити об’єктив. На корпусі розташовані фізичні кнопки для відключення камери і мікрофону.

У своєму анонсі Facebook розповіла про нові програмних функціях для пристроїв серії Portal, таких як домашній режим, який дозволяє вам ділитися гаджетом зі своєю сім’єю, а також про підтримку Zoom і Microsoft Teams з грудня 2021 року.

Portal Go і новий Portal Plus надійдуть у продаж в США з 19 жовтня за ціною $ 199 і $ 349 відповідно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.