Новини України та Світу

Для кого призначений звичайний iPhone 13?

Share
Час читання: 2 хв.

До складу нової лінійки смартфонів Apple, анонсованої 14 вересня 2021 року, входить 4 смартфони. Оформити передзамовлення будь-якого iPhone 13 в Україні можна в магазині https://www.moyo.ua/telecommunication/smart/iphone-13/. Кожен примірник цікавий по-своєму:

  1. Міні ідеально підходить для маленьких жіночих долонь. Ним легко керувати навіть однією рукою. Подивитись на характеристики та дизайн iPhone 13 Mini можна тут https://www.moyo.ua/telecommunication/smart/ipnone-13-mini/.
  2. Про — надпотужне та в міру компактне рішення. Його діагональ 6,1” оптимальная для перегляду контенту, читання книг, серфінгу в інтернеті.
  3. Про Макс — «велетень» для вирішення складних завдань. Через якісний 6,7-дюймовий дисплей на ньому зручно грати, програмувати, працювати у професійних додатках.
  4. Айфон 13 — смартфон, з якого починається нова серія. За розмірами — такий самий як Про, за технічними характеристиками — схожий з Міні.

Базовий Айфон тільки на перший погляд здається непримітним. Насправді це «золота середина». У ньому збалансовано все — від специфікацій до офіційної вартості.

Кому знадобиться тринадцятий Айфон?

Використовувати звичайний iPhone 13 можна для різних цілей, тому аудиторія у смартфона — широка і різноманітна.

Власники застарілих Айфонів

Навіть ті Айфони, які колись були найпривабливішими та найпотужнішими, поступово застарівають. Спочатку вони втрачають конкурентоспроможність, а потім виробник перестає забезпечувати їх оновленнями.

Гаджети, які вже не оновлюються, використовувати незручно. Через «поважний вік» у них погано працює батарея, а додатки починають відчутно гальмувати.

На зміну морально застарілим смартфонам треба купувати найновіші моделі. Тоді не доведеться найближчі кілька років навіть думати про купівлю чергового гаджета.

iPhone 13 — чудовий вибір, оскільки він вийшов цього року. Відповідно, тогорічні та позаторішні моделі втратять актуальність раніше.

Колишні фанати ОС Андроїд

Ідея переходу з Android на IOS може виникнути з різних причин. Найчастіше це:

  • невдоволення інтерфейсом, софтом або якістю оновлень;
  • бажання приєднатися до екосистеми Apple та оцінити усі її «фішки», переваги;
  • прагнення до експериментів.

Головне — підібрати найкращий пристрій для знайомства з операційкою IOS. Наразі це Айфон 13. Він не найдорожчий, але при цьому найсучасніший смартфон Apple.

Люди, яким потрібен іміджевий смартфон для бізнесу

Здебільшого, для вирішення бізнес-завдань надпотужний графічний процесор або екран з рекордною частотою оновлення не потрібен. У пріоритеті:

  • висока автономність,
  • компактність та легкість,
  • адаптивна яскравість екрану,
  • якісний зв’язок,
  • великий обсяг пам’яті,
  • не захмарна ціна,
  • привабливий дизайн.

Усі ці особливості характерні для базової моделі з серії iPhone 13. Нічого зайвого — це про неї.

Колекціонери Айфонів

Деякі користувачі колекціонують смартфони Apple і не пропускають жодного нового покоління. Якщо поповнити колекцію хочеться, але витрачати занадто багато коштів немає бажання, доцільно зупинити вибір на iPhone 13. Він у лінійці другий за доступністю (після mini).

Висновки

Айфон 13 — універсальний смартфон. Його може використовувати як любитель селфі, так і блогер, бізнесмен або програміст-початківець. Додатки, доступні у фірмовому магазині софту, роблять гаджет ідеальним «інструментом» на всі випадки життя.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: iPhone 13
  • Останні записи

    Sony прискорить розробки ігор для PlayStation за допомогою штучного інтелекту

    Компанія Sony прагне зробити процес створення ігор для PlayStation більш ефективним та якісним, використовуючи передові…

    30.09.2024

    Яким має бути сучасний ноутбук для роботи

    Технології не стоять на місці - це стосується абсолютно всього. Поговоримо про ноутбуки. Уявімо ситуацію,…

    30.09.2024

    Нове дослідження: Використання фітнес-браслетів шкодить психіці

    Вчені з Льєжського університету в Бельгії провели дослідження, яке показало, що надмірне використання фітнес-браслетів та…

    30.09.2024

    Apple готує розумний гаджет для дому з homeOS

    Apple готується до запуску нового пристрою для розумного будинку, який може вийти вже 2025 року.…

    30.09.2024

    Ціна на iPhone 15 знизилася після релізу нової моделі

    Після релізу iPhone 16 в Україні знизилася ціна на базовий iPhone 15, що вийшов у…

    30.09.2024

    Razer представляє ігрові навушники Kraken V4 Pro за ціною iPad

    Razer представляє ігрові навушники Kraken V4 Pro за ціною базового iPad. Детальніше Компанія Razer представляє…

    30.09.2024