Для кого призначений звичайний iPhone 13?

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

До складу нової лінійки смартфонів Apple, анонсованої 14 вересня 2021 року, входить 4 смартфони. Оформити передзамовлення будь-якого iPhone 13 в Україні можна в магазині https://www.moyo.ua/telecommunication/smart/iphone-13/. Кожен примірник цікавий по-своєму:

Реклама
  1. Міні ідеально підходить для маленьких жіночих долонь. Ним легко керувати навіть однією рукою. Подивитись на характеристики та дизайн iPhone 13 Mini можна тут https://www.moyo.ua/telecommunication/smart/ipnone-13-mini/.
  2. Про — надпотужне та в міру компактне рішення. Його діагональ 6,1” оптимальная для перегляду контенту, читання книг, серфінгу в інтернеті.
  3. Про Макс — «велетень» для вирішення складних завдань. Через якісний 6,7-дюймовий дисплей на ньому зручно грати, програмувати, працювати у професійних додатках.
  4. Айфон 13 — смартфон, з якого починається нова серія. За розмірами — такий самий як Про, за технічними характеристиками — схожий з Міні.

Базовий Айфон тільки на перший погляд здається непримітним. Насправді це «золота середина». У ньому збалансовано все — від специфікацій до офіційної вартості.

Кому знадобиться тринадцятий Айфон?

Використовувати звичайний iPhone 13 можна для різних цілей, тому аудиторія у смартфона — широка і різноманітна.

Власники застарілих Айфонів

Навіть ті Айфони, які колись були найпривабливішими та найпотужнішими, поступово застарівають. Спочатку вони втрачають конкурентоспроможність, а потім виробник перестає забезпечувати їх оновленнями.

Гаджети, які вже не оновлюються, використовувати незручно. Через «поважний вік» у них погано працює батарея, а додатки починають відчутно гальмувати.

На зміну морально застарілим смартфонам треба купувати найновіші моделі. Тоді не доведеться найближчі кілька років навіть думати про купівлю чергового гаджета.

iPhone 13 — чудовий вибір, оскільки він вийшов цього року. Відповідно, тогорічні та позаторішні моделі втратять актуальність раніше.

Колишні фанати ОС Андроїд

Ідея переходу з Android на IOS може виникнути з різних причин. Найчастіше це:

  • невдоволення інтерфейсом, софтом або якістю оновлень;
  • бажання приєднатися до екосистеми Apple та оцінити усі її «фішки», переваги;
  • прагнення до експериментів.

Головне — підібрати найкращий пристрій для знайомства з операційкою IOS. Наразі це Айфон 13. Він не найдорожчий, але при цьому найсучасніший смартфон Apple.

Люди, яким потрібен іміджевий смартфон для бізнесу

Здебільшого, для вирішення бізнес-завдань надпотужний графічний процесор або екран з рекордною частотою оновлення не потрібен. У пріоритеті:

  • висока автономність,
  • компактність та легкість,
  • адаптивна яскравість екрану,
  • якісний зв’язок,
  • великий обсяг пам’яті,
  • не захмарна ціна,
  • привабливий дизайн.

Усі ці особливості характерні для базової моделі з серії iPhone 13. Нічого зайвого — це про неї.

Колекціонери Айфонів

Деякі користувачі колекціонують смартфони Apple і не пропускають жодного нового покоління. Якщо поповнити колекцію хочеться, але витрачати занадто багато коштів немає бажання, доцільно зупинити вибір на iPhone 13. Він у лінійці другий за доступністю (після mini).

Висновки

Айфон 13 — універсальний смартфон. Його може використовувати як любитель селфі, так і блогер, бізнесмен або програміст-початківець. Додатки, доступні у фірмовому магазині софту, роблять гаджет ідеальним «інструментом» на всі випадки життя.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ