Представлений онлайн-сервіс для «примірки» Windows 11 без попередньої установки

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На початку літа Microsoft анонсувала «Windows наступного покоління» – Windows 11. Але до цих пір з різних причин багато користувачів не змогли доторкнутися до неї. Розробник під ніком Blue Edge вирішив виправити цю несправедливість.

Для цього він створив онлайн-сервіс, який імітує зовнішній вигляд і (частково) функціональність нової операційної системи. За словами самого девелопера, розроблений проект на «стандартних веб-технологіях», таких як React, CSS і JavaScript.

Швидкий погляд на сервіс показав, що користувач може відкривати вікна деяких додатків, згортати їх. Також є можливість відкрити панель швидкого доступу та «погратися» з деякими пунктами в ній.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На даний момент інтерактивність сильно обмежена. Але вже зараз, наприклад, можна включити режим «Night Light», створений для захисту очей від зайвого синього випромінювання екрану.

Варто відзначити, що веб-сервіс Blue Edge складно назвати навіть демонстрацією Windows 11. Як було написано вище, це скоріше імітація операційної системи від Microsoft, покликана дати максимально базове уявлення про те, як виглядає новинка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.