Samsung Galaxy Z Flip 3 готується до виходу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Samsung незабаром повинна презентувати флагманський гнучкий смартфон Galaxy Z Flip 3, і вже зараз стали відомі деякі деталі про цю модель. Нагадаємо, що офіційна презентація смартфона повинна пройти вже 3 серпня, де мають показати також великий гнучкий смартфон Galaxy Z Fold 3, який у розгорнутому варіанті буде компактним планшетом.

Як і Samsung Galaxy Z Fold 3, Galaxy Z Flip 3 фігурує у витоках даних вже досить давно. За роботу смартфона відповідальний чіпсет Qualcomm Snapdragon 888, в парі з яким працюватиме 8 ГБ оперативної пам’яті, об’єм внутрішньої пам’яті при цьому складатиме від 128 ГБ до 256 ГБ. У смартфона буде підтримка NFC, 4G LTE та 5G.

Модель отримає AMOLED-дисплей з діагоналлю 6.7 дюйма, роздільною здатністю FullHD+ та частотою оновлення 120 Гц, а також зовнішній дисплей з діагоналлю 1.9 дюйма та роздільною здатністю 512 х 260 пікселів. Основний дисплей буде гнучким, його можна буде гарантовано зігнути 200000 разів. Модель буде оснащеною основною камерою з головним сенсором 12 МП та ультрашироким 12 МП, фронтальна камера матиме роздільну здатність 10 МП.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За автономність буде відповідальний акумулятор об’ємом 3300 мАг, у якого буде підтримка бездротової зарядки, щоправда, деталей про потужність ні стандартної, ні бездротової зарядки, немає (очікується, що вона складе від 15W до 25W). У моделі буде підтримка захисту за стандартом IPX8 від вологи та пилу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.