Тепер офіційно. На Netflix з’являться відеоігри

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Тиждень тому журналісти розбурхали публіку новиною про те, що гігант Netflix займеться відеоіграми. Що ж, інсайда підтвердилися: вже скоро в стрім-сервісі дійсно з’являться віртуальні розваги.

Представники компанії оголосили , що Netflix і правда збирається розширюватися, ступивши на поле відеоігор. Поки що ця ініціатива знаходиться на ранньому етапі, але вже в 2022 році на просторах сервісу почнуть з’являтися ігри як нова категорія контенту. Причому з користувачів не стягуватиметься додаткова плата.

Відзначається, що на перших порах Netflix сконцентрується на мобільних тайтла, тому чекати релізу AAA-блокбастерів в сервісі не варто. Але можливо, згодом це зміниться. Більш того, не виключено, що Netflix почне випускати і власний продукт: як повідомляли ЗМІ, компанія залучила Майка Верду на посаду віце-президента з розробки. Раніше він працював в Electronic Arts і Facebook, доклав руку до створення Unreal II, а також займався продюсуванням хітів на кшталт Command & Conquer і Medal of Honor.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.