Тільки один день: Vivo V21 продають зі знижкою в 4000 гривень

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія vivo починає продажі в Україні нових офіційних смартфонів чемпіонату Європи з футболу УЄФА ЄВРО 2020 ™. Стильні моделі V21 і V21e з 44 Мп селфі-камерою, оптичною стабілізацією і 64 Мп нічною камерою для якісної фото і відеозйомки надійдуть у продаж 9 липня за зниженою ціною 12 999 грн і 8 999 грн відповідно. З 18.07 ціна складе 13 999 грн і 9 999 грн. А 8 липня, всього один день, з 10:00 до 19:00 можна замовити V21 зі знижкою 4000 грн – за 9 999 грн (замість 13 999 грн) на сайтах партнерів Rozetka, Алло, Фокстрот, Comfy, Ельдорадо, Територія Твоєї Техніки та Цитрус.

44 Мп селфі-камера. Ваші знімки завжди на висоті

За допомогою 44 Мп селфі-камери смартфонів серії V21 можна зберегти кожну деталь найщасливіших моментів. Насолоджуйтесь чудовими селфі, які залишаються чіткими навіть при збільшенні.

М’якe подвійнe підсвічування для селфі. Сяйте яскраво навіть у темряві

Фронтальна камера смартфона V21 оснащена подвійним підсвічуванням для селфі, яка покликана зробити знімки ще кращими навіть при недостатньому освітленні.

Нічний режим для селфі. Прикрасьте цю ніч.

Краща в індустрії технологія ISOCELL Plus 2G змінює уявлення про світлочутливість.

Завдяки новому алгоритму нічної портретної зйомки за підтримки штучного інтелекту Нічний режим для селфі і покадрове шумозаглушення забезпечують контрастність і деталізацію зображення, передаючи всі риси на нічному фоні.

Функція оптичної стабілізації зображення (OIS)

Технологія оптичної стабілізації зображення компенсує тремтіння камери, що забезпечує можливість зйомки з довгою витримкою. Це дозволяє отримувати більш чіткі знімки навіть в умовах низької освітленості.

Автофокус. Залишайтеся у фокусі, поки світ у русі

Завдяки функції автофокусу в смартфонах серії V21 ви завжди будете в центрі уваги – на будь-якому кадрі, з будь-якої відстані. Селфі-камера з автофокусом здатна фокусуватися в діапазоні від 15 см до нескінченності, що дозволяє отримувати селфі високої чіткості незалежно від відстані. Технологія дозволяє сфокусуватися на очах і відстежувати їх рух, утримуючи обличчя людини у фокусі кадру.

Надстабільне селфі-відео. Ще більше плавності.

Технології оптичної та електронної стабілізації зображення (OIS і EIS) на смартфонах серії V21 допоможуть при зйомці високоякісних відеороликів. Ви можете розмовляти і знімати на ходу – ми подбаємо про стабільність зображення.

Основна Ultra HD камера з нічним режимом. Найвища чіткість кожного знімка

64 Мп основна камера смартфонів серії V21 точно передає кожен момент вашого життя на знімках високої чіткості. Як і селфі-камера, вона оснащена оптичною стабілізацією зображення і функцією автофокусування, що забезпечує чіткість у денний і нічний час, на близькій і далекій відстані. Дві додаткові камери – 8 Мп надширококутна камера і 2 Мп макрокамера – забезпечують ще більше можливостей для мобільної фотозйомки.

Частота оновлення дисплею 90 Гц. Відчуйте плавність.

Завдяки високій частоті оновлення 90 Гц дисплей відрізняється абсолютною плавністю і дарує задоволення від перегляду.

Акумулятор 4000 мА · год, швидка зарядка FlashCharge потужністю 33 Вт

Інноваційні високовольтні акумуляторні комірки vivo тонші та легші за інші комірки аналогічної ємності, але при цьому не менш ефективні. Завдяки технології FlashCharge 33 Вт акумулятор ємністю 4000 мА · год за 30 хвилин заряджається на 66%. Поєднання потужного акумулятора і технології швидкої зарядки забезпечує безперебійне живлення для ігор і роботи.

Збільшений об’єм оперативної пам’яті

11 ГБ RAM замість 8 ГБ. Завдяки технології об’єднання пам’яті 8 ГБ RAM можуть бути розширені ще на 3 ГБ за рахунок вбудованої пам’яті. Це дозволяє ще швидше запускати більше додатків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.