Найпопулярніший iPhone цього року рекордно впав в ціні

Йдеться про беззаперечний хіт поточного року iPhone 12 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Минулого року більшість аналітичних компаній таких, як Canalys визнали iPhone 11 найпопулярнішим смартфоном у світі серед покупців. Цього ж року згідно аналітики українського технологічного сайту itechua.com дефіцитним на старті продажу був iPhone 12 Pro, ще на його підвищений попит вказувало те, що його продавали дорожче його старшої версії iPhone 12 Pro Max.

А, зараз всі авторизовані ритейлери Apple суттєво знизили ціну на iPhone 12 Pro, в момент написання статті ( 12.06.2021 року) його акційна вартість складає 36 199 гривень за 128 ГБ постійної пам’яті, проти колишніх 41 299 гривень. Це означає, що сума знижки становить 5 100 гривень. Втім, варто звернути увагу, що впали в ціні і інші конфігурації вбудованої пам’яті на 256 Гб та 512 Гб, там сума знижки дещо менша — 4 000 гривень ( на сайті АЛЛО).

В неофіційній роздробі флагман ще більше подешевшав, найменшу ціну, яку можна знайти в Україні згідно аналітичного ресурсу e-katalog складає 29 849 гривень за найменшу конфігурацію пам’яті у 128 Гігабайт вбудованого сховища.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Проте, варто зауважити, що при купівлі в так званих “сірих” ритейлерів ви втрачаєте можливість гарантійного обслуговування та сервісу.

Нагадаємо, флагмани 2020 року отримали нові OLED-панелі з надміцним склом Ceramic Shield, яке в 7 разів краще захищає смартфон від пордряпин, квадратні грані в стилі iPhone 5.

Головною особливістю флагманських моделей стала підтримка мереж нового покоління – 5G, які на жаль, в Україні ще недоступні, лазерний далекомір LiDar, запис відео в новому форматі зі звучанням Dolby Vision і чіп по 5-нм техпроцесу A14 Bionic.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.