Названо три найпопулярніших смартфони початку 2020 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Фахівці компанії Canalys опублікували список найбільш купованих смартфонів в першому кварталі 2020 року. Згідно з оприлюдненими даними, найбільшим попитом користувалися на початку року смартфони Apple, Xiaomi і Samsung.

За статистикою Canalys, найпопулярнішим смартфоном першого кварталу року став iPhone 11. Модель більш ніж в два рази випередила конкурента, який розташувався на другому місці Xiaomi Redmi Note 8 і Note 8T за кількісними продажами. Трійку найпопулярніших смартфонів замкнув бюджетний Samsung Galaxy A51.

Успіх iPhone 11 підтвердила статистика іншої дослідницької компанії. За даними компанії Counterpoint, найбільш купованим смартфоном першого кварталу 2020 року став iPhone 11. За ним йдуть iPhone 11 Pro Max і iPhone XR. Відзначимо, що Counterpoint зібрала статистику продажів смартфонів тільки в США.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

 

До середини травня iPhone 11 не подешевшав в офіційній українській роздробі в порівнянні з ціною, встановленою на смартфон в вересні 2019 року. При цьому, попередні iPhone 11 моделі iPhone XR і iPhone XS помітно впали в ціні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.