WhatsApp почав відстежувати і аналізувати, який текст вводять користувачі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Понад 2 млрд людей тепер активно користуються цим ПО, знаходячи його найкращим серед безлічі аналогів і альтернатив, входять в число яких Viber, Telegram, Skype і багато інших сервісів.

Сьогодні, 8 травня 2021 року розробники цього сервісу перевершили самі себе, так як вони випустили бета-версію меседжер, в яку додали одну важливу функцію. Справа в тому, що тепер це програмне забезпечення автоматично відстежує і аналізує, який текст вводять будь-які користувачі.

За словами творців месенджера, таке нововведення було запроваджено для того, щоб сервіс пропонував тематичні стікери щодо тієї чи іншої ситуації в листуванні. За роботу нової можливості відповідає штучний інтелект.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Спеціальний ІІ, який був розроблений для месенджера, аналізує перше слово, набране користувачем, після чого дивиться на те, радить стікери з наявної в бібліотеки. Якщо так, можна буде відправити такий стікер співрозмовнику в одне натискання. Нехай адміністрація WhatsApp і запевняє, що особисті дані користувачів не передаються третім особам, однак все це викликає дуже великі питання.

Нову можливість, на щастя, можна відключити, проте далеко не факт, що до релізу фінальної версії месенджера, яка повинна вийти вже в червні-липні 2021 року функція відключення як і раніше буде доступна. Аналіз листування в перспективі з’явиться у всіх версіях месенджера для різних операційних систем.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.