Samsung зробить “антикризовий” флагман Galaxy S20 FE ще дешевшим

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung почав готувати до виходу нову версію свого торішнього антикризового флагмана – Galaxy S20 FE. Пристрій майже повністю збереже колишнє залізо, але при цьому буде коштувати доступніше первісної версії.

В основі девайса все так же будуть чіпи Exynos 990 або Snapdragon 865 – в залежності від регіону покупки. При цьому Gizmochina пише , що інформація про вихід нової версії S20 FE з’явилася завдяки базі даних ресурсу Wi-Fi Alliance.

При цьому, на відміну від минулорічної модифікації, у якої були варіанти з 5G-модемом, нова версія S20 FE буде обмежена підтримкою мобільних мереж лише четвертого покоління.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зате прямо з коробки девайс буде працювати під управлінням Android 11, підтримку MST (оплата по NFC на застарілих терміналах), якій позбавлена ​​серія Galaxy S20 / S21, і зможе похвалитися меншою в порівнянні з попередниками ціною. Правда, точна роздрібна ціна поки не відома.

Відзначимо, що друга модифікація S20 FE стане всього лише проміжним рішенням, щоб заповнити прогалини в модельному ряді Samsung до виходу здешевлену флагмана на базі смартфонів серії S21 – як і в минулому році, вихід S21 FE очікується на початку осені.

Зрозуміло що, антикризовий флагман в кінці 2021 року стане останньою великою прем’єрою Samsung після того, як випуск Galaxy Note 21 офіційно скасували.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.