Співзасновник OnePlus анонсував перший пристрій із дивною назвою

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В кінці січня співзасновник OnePlus Карл Пий офіційно анонсував свою нову компанію Nothing. Тоді він пообіцяв представити перші пристрої в першій половині поточного року, але утримався від подробиць. Тепер же він оголосив, чого саме варто чекати від «Нічого».

Карл Пий дав інтерв’ю виданню Bloomberg, в ході якого розповів про свою нову компанію і готуються до випуску продуктах. За його словами, належить корпорації Alphabet венчурний фонд GV, раніше відомий як Google Ventures, інвестував в Nothing $ 15 мільйонів. Отримані кошти підуть на науково-дослідні і дослідно-конструкторські роботи з метою створення продуктів, які стирають бар’єри між людьми і технологіями.

За словами колишнього топ-менеджера OnePlus, в Nothing зайняті створенням екосистеми розумних пристроїв. Почати вони мають намір з чогось простого, тому першим продуктом стануть бездротові навушники: їх представлять ці влітку. На цьому Карл Пий зупинятися не має наміру і обіцяє протягом року випустити ще кілька гаджетів, в тому числі і не пов’язаних з аудіо. Всі вони зможуть «спілкуватися» один з одним.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Подробиці про заплановані продукти Nothing поки не повідомляються. Також невідомо, чи має намір Карл Пий повертатися до випуску смартфонів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.